Zdravím
chtěl bych se optat nevíte někdo o dobrém a nepředraženém autoservisu na Praze 4?Jednoho dne prostě moje Xsara nenastartovala měl jsem na to pána s diagnostikou ten zjistil že po elektrické stránce je auto plně OK a doporučil mi autoservis Antonín Srp kousek od IKEMu ale poté co si tam auto odtáhli na laně tak už přes týden se stále nic neděje.Podle mne se odtamtud ze servisu za celý týden nebyl nikdo schopen na auto podívat protože mi nepřijde normální aby ani po týdnu co tam auto stojí nedokázali najít závadu.Já auto potřebuji ke své práci a nemůžu si dovolit čekat než se někdo uráčí na to podívat.Kdybych jako elektrikář zjišťoval týden závadu proč nejde v domě elektřina tak by mě šéf už dávno vyhodil z práce...Dávám jim šanci do pondělka jestli mi nedají vědět co je na autě za poruchu a neřeknou mi na kolik vyjde oprava tak to nechávám odtáhnout jinam.Jen bohužel nejsem rodilý Pražák takže servisy v Praze příliš neznám a táhnout to k nám domů přes 50km na laně je blbost tak bych prosil zda neznáte nějaký dobrý a nepředražený servis nejlépe na Praze 4 aby se to nemuselo táhnout nikam moc daleko.