Moderátori: Rope, baffy, viteon, Kleki
frgy píše:Zdravím v?echny Citroenáře z Plzně a okolí. Zpráva také pro Tomexe. Dnes jsem přijel se svou Xsárinkou ze servisu v Chlumčanech viz reakce + kontakt o pár řádků vý?e : nové kotouče + destičky Bendix, výměna oleje+filtr a nové svíčky Eqiem + práce v?e za 4500. Tak?e spokojenost hlavně s cenou, s kvalitou a rychlostí provedené práce .
spy píše:Doporučíte mi nějakej servis na opravu vejfuku? Potřebuju ho krapet zavařit, uhnilo to prakticky hnedka za katalyzátorem a docela drsně se to nalomilo, za chvilku to upadne celý:(
Sice to má teď zvuk jak WRCčko .. ale co z toho .. když to bude stát akorát další prachy
Luboš002 píše:..pokud to ma cenu vařit,aby tě to pak neprošlehlo jinde,a hlavně aby to slo,jestli už je to hodne sežraný tak tě s tím každý vyžene:-))....může to udělat i šikovný zámečník,vyndáš si díl kterej potrebuješ opravit a odneseš ho tam
spy píše:Luboš002 píše:..pokud to ma cenu vařit,aby tě to pak neprošlehlo jinde,a hlavně aby to slo,jestli už je to hodne sežraný tak tě s tím každý vyžene:-))....může to udělat i šikovný zámečník,vyndáš si díl kterej potrebuješ opravit a odneseš ho tam
Já s tim tak trochu počítám, ale je to minimálně nějakých 10kKč...
Chtěl sem zkusit vybrat servis kde by to třeba i zavařili a když to nepůjde, tak objednají nový a zrovna to vymění. Proto bych radši místo kde Citroeny aspoň trochu dělají.
Späť na Mé zkušenosti s autoservisy
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia