Ou, tak za tu cenu pouzijem original priecniky, ktore uz mam
PS: nasiel som na autobazari 2 inzeraty na to iste auto. V jednom ma 4 abgs, v druhom 2 a rozdiel v najazde skoro 20 tisic km Hmmm, kdepak soudruzi udelali chybu?
Naposledy upravil Axel dňa Str 22. Aug 2012, 7:23, celkovo upravené 1
Cestami aj necestami @ Necestami aj cestami so Skautom pod zadkom @
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Dobrodružství, který není nebezpečný, není dobrodružství. Život je jedna dlouhá posloupnost více či méně rizikovejch momentů.
Pro někoho po ránu,pro někoho po noční. Co se týče názoru,tak stejně,jako MP. A co se týče hagusů,tak jsem měl tu čest asi tři Picassa s nima potkat a nevypadá nějak dobře. A rozhodně mi nepřijde,že by to bylo praktičtější oproti standardním příčníkům.
Nyní: Xsara Picasso 2,0 HDi r.v.2001 stříbrný tahoun. A bohužel věčná špindíra na podložkách s polepenou prdelkou. Těžko nás přehlídnete Dříve: Xsara Break 1,9TD r.v.1998
Podle mne: JE TO BLBOST!!! Ale lidi si to koupí a nic nevyreklamují. P.S. U nepolárních látek (benzín, nafta) nemůže magnetizmus z fyzikálního hlediska fungovat.
Počkám si na super premium. Ten už bude vracať naftu späť do nádrže. Už teraz mám zníženú spotrebu o 20% a to som si ten prípravok len pozeral na nete. Fascinuje ma čomu všetkému sú ľudia ochotní uveriť...
Xsara picasso 1,6/80Kw, 3/2007, exclusive, panoramatická střecha, couvací senzory, barva červená lucifer, ledková denní světla a více info TU už bohužel Ex XSARA II Baffy 0 Viteon 0 Kleki 0