V?dy po ránu kdy? jsem nastartoval a bylo chladněji jsem cítil v autě benzín,myslel jsem,?e je to normal.Ale včera mi nebylo líno a hned po startu jsem otevřel kapotu.
Je?tě kdy? jsem Xsaru koupil,musel jsem v?echny hadice znova přesvorkovat,berma páskama,proto?e u? ty původní dosluhovaly a kolem palivovych hadic protékal benzín.
U? tehdy jsem je chtěl nechat vyměnit,ale v servise mi řekli,?e je to nesmysl,?e ty hadice vydr?í věčnost a mají tři vrsty(to je jak ve SHREKOVI).
Docela jsem jim věřil,proto?e problém ustál,ale teď kdy? se ochladilo,hadice stvrdly(stářím) a opět začal teď u? ani né prosakovat,ale pomalu téct benzín.
Nechal jsem je v?echny vyměnit,sice né za origo tvarované,ale zato stejně učinné a odost levněj?í (cena asi 220 kč).
Ale je?tě pořád jsem nespravil ten kabinový ventilátor,musím tam vyměnit uhlíky,v servise řekli,?e je to jednoduché,ale musel bych je?tě vědět,kde ho pod těmi plasty zespod u spolujezdce najdu ?
Já nevím,musím opravdu v?echny plasty zespod vyházet ven ?
Měl jsem vyhozený ven odkládací kastlík,ale tam bych se moc nedostal,jen by to s tama bylo pohodlněj?í a víc světla.
Neměl u? ho někdo venku,?e by mi trochu víc poradil ?
ROPE ty jsi takový v?evěd (bez urá?ky) asi tomu hodně rozumí?,poraď.
Ale budu rád za v?echny rady.
Kvido