]Před časem tu byla debata o databázi kontaktů, navrhuju a nabízím se, že ji budu spravovat, kontakty shromažďovat a těm, kteří kontakt dali, vždy jednou za měsíc aktuální seznam posílat. Hlasujte, jen se do mě a mého nápadu pustťe. Já mám kontaktů dost z dob posílání nálepek, nosím je pořád s sebou v telefonu, ale nedám
PODLE MĚ STAČÍ: Poslat mi SZ jméno a příjmení, telefon, e-mail a město, městečko nebo vesnice+okres, myslím, že první komunikace stejně proběhne po telefonu. Kdo chce - může začít.
PRAVIDLA: Ti kteří v databázi nebudou nebo "nemají zatím z opatrnosti nárok" nemusí zůstat bez pomoci - ale napřed dám kontakt pomocníkovi v regionu a ten se případně ozve zpátky. Už tu bohužel případy zneužití kontaktů máme. Já do toho půjdu po hlavě a každému, kdo pošle kontakty, pošlu zpátky číslo mobilu SZ. Celou databázi pošlu jen členům podle odhlasovaných-odsouhlasených pravidel.
Je tedy i možnost být i Xsamarádem-čekatelem, který nemá za sebou půl roku, svou pomoc nabízí komukoliv, ale zatím dostane kontakt jen na mě, objeví se v mapě a po půl roce dostane heslo do kontaktů
MAPA Xsamarádů na foru aktivních v roce 2015